[Ik] filter optie werkt niet — DUTCH ONLY

Als je in een nederlandse SharePoint2010 omgeving gebruik wil maken van de filter [Me], waarbij je dus een lijst kunt filteren op basis van de naam van de persoon die is ingelogd, dan staat er bij het filter netjes, dat in een Nederlandse omgeving hier [Ik] gebruikt moet worden.

Echter, het zal je opvallen dat dit niet werkt.

Vervang echter [Ik] door [Mij] om de filter wel werkend te krijgen.

De omschrijving klopt niet met de werkelijkheid.

2 thoughts on “[Ik] filter optie werkt niet — DUTCH ONLY

  1. Pingback: [Ik] filter optie werkt niet — DUTCH ONLY - SharePoint Experts - Bamboo Nation

  2. Pingback: Filteren op [ik] in SharePoint 2010 werkt niet - Balestra - Balestra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *